Posts

Showing posts from June, 2017

Life update

Image
*ambik bulu ayam, tiup habuk*
Ye, blog ni berhabuk sungguh. I ditched this space of mine because my life forced me to do so.
Sekarang ni aku tengah final exam. Tinggal satu paper lagi je, Philosophy of Management. Habis je paper Sensory Evaluation, aku rasa macam nak tidur untuk beberapa hari. Please wake me up on 20th May. Because I got last paper on that day and I'm now counting days to be back home. Padahal study week baru je balik sebab sambut puasa dengan family. Semester 6 ni paling banyak balik rumah kot haha. Dalam tempoh 4 tahun, ni first time rasanya dapat sambut 1st Ramadan dekat rumah. Wallahi that feeling :')

I honestly cannot wait to be at home again. Sebabnya, banyak sangat benda kena tempuh masa minggu2 terakhir sebelum habis semester. I am now currently working on my ongoing Final Year Project until December 2017. First time tak tidur 2 hari siapkan proposal writing utk fyp aku. Stress buat FYP, pasang lagu raya walaupun masa tu puasa belum start lagi. Exagger…