02 April 2016

Cliche rant

Just a random thought and rant that crossed my mind.

I don't intend to push certain people out of my life.
So jangan ah tanya kenapa aku single. Eh patutnya kena cari dari sekarang tau nanti dah kerja takde masa dah hu hu hu.

Bila ada yang try nak approach, aku lari.  I have been 'running away' from this issue when it arise out of my expectation. Especially when somebody confessed to you. Well, nobody can expect that.

Mungkin aku percaya dengan istinct aku, kalau lelaki tu bukan untuk aku, aku kena jauhkan diri daripada dia. Walaweh, hebat betul instinct camni. 
Tapi betul lah kan. Kita lebih kenal diri sendiri.
I don't want any guy to wait for me, lagi2 dengan orang yang aku tak ada perasaan pun dengan dia. Why would you waste your time to wait for me? How can you be sure that in the end you will be with me?

I don't even bother to wait for you. Tell me, how come I can force myself to love someone effortlessly?

I appreciate for those prayers and thoughts through the comments on photo that I have posted on Instagram recently, especially highlighted about jodoh. My prayers goes to him that he will meet somebody even better than me.

Aku ada satu prinsip.
I would not date/couple spend my time with any other guy just for fun. I enjoy make friends with people out there, but when it comes to find somebody that will be my life partner, it's a different thing. I put my own limits, nobody wouldn't dare to cross it.

Jangan tanya aku kenapa aku reply Whatsapp orang ikut masa aku. Aku ada masa untuk diri sendiri. I have my own life. Respect my privacy. You know, guys yang suka tanya kau buat apa setiap masa, kenapa tak reply whatsapp is not really my type.(sekali lagi acah diva, tapi itulah hakikat) Kalau sebab tak reply whatsapp jadi gaduh, aku nasihatkan golongan ini pergi hidup dekat gua sana. Bergaduh la korang sesama sendiri. Ingat aku suka ke layan lelaki secara random macam tu, bukan atas dasar kerja dan sebagainya? It's like, kau memang takde keje lain ke? Oh come on.

Explanation above clearly stated that I'm not ready to be in any relationship as I don't meet the one that can be part of my life.
The one that I can fall in love effortlessly.
The one that willingly accept me for who I am.

I want to accomplish my life goals first. Isn't that finding a life partner that really loves you for the rest of his/her life is everyone's goal?

Aku student. Aku masih belajar. Umur aku 22, aku masih lagi bertatih dalam perjalanan yang aku tak tahu sejauh mana aku mampu pergi. Aku banyak lagi komitmen dengan diri sendiri, tanggungjawab dekat ibu, ayah, dan keluarga. My utmost priority goes to my family. Aku akan persiapkan diri supaya lebih bersedia, jadikan segala kekurangan dalam diri ini kepada kelebihan. I want to make my life much better than right now.
I know I shouldn't be worried because I haven't found one yet. I eternally believe that the right time will come. What's mine, will be mine. Insha Allah.

No comments: