Entah

Sejujurnya aku dah tak ada mood nak update part 3 pergi Penang hari tu sebab aku dah malas gila hahahahahaha.

Result dah boleh check semalam.

Alhamdulillah. 

Dengan sedikit kekecewaan. Tak dekan. As expected.

Aku pun tak tahu kenapa course food tech ni macam susah je nak dekan sebab setiap sem namelist dekan mesti tak ramai.

Ok takpelah. Mungkin aku kena strive harder lagi, belum tiba rezeki untuk dekan sekali lagi.

Mungkin aku kena lagi peka dengan segala quiz test group assignments, to enhance the marks there. Lesson of the season, do not ever take easy on your carry marks. Fight until you done it right.

Aku dapat A untuk subjek Renang sebab aku rasa subjek tu paling susah selain daripada microb. Sebab dia ada test practical, bukan teori. So aku agak struggle jugak lah even aku missed 3 classes due to a few programs. I almost had no time for my weekend  because the class held on every week on Saturday.

Screw to Food Commodity subject, subjek membaca yang aku tak score. Subjek baca je kot, paling senang nak score. Same goes to Physics. Mungkin effort aku tak segigih subjek Renang. Aku mengaku, ada lopongnya.

And I deserved that.

Gosh, I learn so many things during previous semester, I can't even blurt it out here.

I should be more focus and keep constantly be on my track, seriously.

Next semester, business accounting.
Food preparation.
Mikrobiologi makanan lanjutan.

These three subjects has just chilled me to the bone. May Allah ease everything.




Comments

Popular posts from this blog

Backpacking in Penang 2016 | #4CrackheadsInPenang Day 1

Backpacking in Penang 2016 | #4CrackheadsInPenang Day 2

Backpacking in Penang 2016 | #4CrackheadsInPenang Day 3