Posts

Showing posts from November, 2015

Quick update yang tak berapa nak quick

Image
Hai blog. Kalau lah ada satu apps yang aku boleh record suara dan terus type dalam blog ni, memang aku jadi pengguna setia sepanjang masa di mana jua aku berada, ewah!
Aku ada banyaaaaaaaaak sangat nak post pasal life aku sekarang. Ceh, mentang2 tak ramai tahu blog ni sebenarnya wujud lagi sebab aku selalu tukar link kahkahkah. Siapa yang tahu tu, korang bernasib baik.

Ada jugak terfikir nak expose link blog dekat Facebook, Twitter dan Instagram. Aku ni igers biasa2 jelah,  followers pun tak ramai sebab memang tak suka ramai2 pun. Aku follow orang yang aku kenal, dan approve orang yang aku kenal jugak. Yang tak kenal tu, nasiblah kot haha. I made that account just for fun! Suka tangkap gambar tapi bukan dengan caption deep berlubang dahi. Namun apakan daya bila ada orang asyik stalk payah jugak! Sedangkan status whatsapp aku pun boleh jadi caption gambar beliau apatah lagi nak expose link blog ni HAHAHA.

Okay bukan point utama aku untuk menulis sedemikian rupa. Aku penat hadap slide …