Posts

Showing posts from February, 2015

#89

Image
My semester break will be coming to the end less than two weeks, I will back to reality soon -.-
Instead of keep updating my Twitter and Instagram, marathon-ing Korean drama, I found something which definitely brings benefit for myself.


Dulu selalu lah dengar pasal Jobstreet.com but who the hell cares about em I'm still a high school student hahaha. "Kau pulun belajar jelah nanti kerja tu semua pikir nanti lah kannn" bisik hati kecilku.
Tapi sebenarnya, bagi aku masa sekolah menengah, maybe dah upper form tu adika adik (adik2 sangat kannnn, macamlah ada yang baca blog ni) dah boleh start plan your future. What course you'll take in the university? Which path you have to choose after this? Diploma, matriculation/ foundation or skills institution? Or just sit back, relax and enjoy the show?

Jangan jadi macam aku. Cuti lepas habis spm baru nak fikir benda-benda macam ni.
Sedih jugak lah kan, aku ni dah lah anak sulung. Takde sape pun nak guide. Ayah dan ibu dah serahkan…