Posts

Showing posts from January, 2015

#88

Image
I've been surrounded with super annoying friends, alhamdulillah for that. Haha
Because of that, my life is indeed amaaaazing.

Hm. I should not let myself swayed with this kind of thought.
Sama ada aku yang tak pernah perasan.
Atau aku yang tak ada perasaan.
Like I said before, it ain't easy to let somebody in, for me lah.
Tak tahu lah engkorang macam mana.



Aku sendiri pun tak clear lagi benda-benda macam ni. Payahnya menjadi seorang Hafizah.

Dah 21 kot, bila entahnya. Perjalanan masih panjang lagi. There are too much things need to be focus on. Kadang-kadang tak paham jugak, kenapa most of kawan aku semua tak sabar betul nak kahwin. Isu kahwin ni best bawak berbincang bila kau dah ada seseorang. Gituhhh. Aku malas nak ambik port, walaupun aku yang saja cetuskan soal kahwin. Nak tengok macam mana pattern perbualan orang pasal kahwin. Dulu kan masa tengah lecture Maths yang maha bosan, kawan aku pernah ajak kahwin. Bukan kahwin dengan aku lah, sebab yang mengajaknya tu perempuan…

9th January, a bucket of hope

Image
It's semester break, people! I'm finally homeeeeeee~
Oleh sebab aku dilahirkan agak awal dari kawan-kawan aku, maka ucapan sebegini memang dah sebati;
"Selamat Hari Tua!"
"Happy Birthday. Dah tua hokaaay hahaha"

Tapi paling obvious sekali adalah,

"Semoga dipertemukan jodoh bla bla bla"

LULZ CIKED.

How time flies. I'm all grown up now, still have a long wayyyyy to go.
So for past 20 years, what I have really done with myself actually?

 I, myself don't know though haha. Because I'm all go with the flow kind of person.

Okay, this is happened on a day before my birthday. Just because I have to sit my exam on my birthday, so these cool girls aka my roommates and jiran sebelah decided to make a surprise birthday party for me. I didn't realize their 'acting' even though I sensed something was not right on that moment but I just let it slide.

Dengar ada orang ketuk bilik panggil Yana, pastu aku suruh je orang tu masuk sebab malas …

2014 dan segala isinya

Image
Aku tanya apa khabar
Aku tanya apa khabar
Semua.

Mereka kata masa depan kami sungguh cerah
Lirik dan rap kami bak anugerah
Qu puteh qu puteh

Eh.

2014. Tinggal seribu satu kenangan. Nak kata 2014 was a blast, tak jugak. Nak kata the worst year ever pun tak boleh jugak. Heh.

Let's recap what's happening on 2014:

1) Final semester of matriculation program. I have awesome friends and lecturers mostly. Even I didn't be a top scorer, I didn't achieve my aim to have that 4 flat in my hands, but the memories turn out to be too perfect to remember. At first, I really dislike that place. I don't think that I can survive for 2 years, with all conflicts within my friends and I had, I started to miss high school years and I don't want to move on at all.. To be honest, after I graduated from that place, I miss everything about Kolej Matrikulasi Selangor.

2) Something happened around February, I accidentally made a biggest mistake in my life.
 In that year, I'm thinking …