Posts

Showing posts from August, 2014

Farewell

Off to Terengganu! See ya people!
Nanti aku update lagi

Of preparation and lepaks

Image
Apparently, I received an offer regarding my university enrollment which will be on 2nd September. Of course I have to do a LOOOOOT of things that need to be done such as online registration, fees, medical check up, ptptn application, documents yada yada and all that. Since UMT main account is CIMB, so I don't have to open up any account and things get much easier. (I already have 4 acc cukup ah tu)

Spot that calculator. Siap buat calculation on every single thing I have spent. Setakat ni je dah dekat 4K. I feel so..haih. I know this is Ayah's responsibility but I don't want to burden him. Dengan duit yang aku kerja tu, walaupun tak semenggah yang diharap, alhamdulillah I could help myself.

Today, I went to KPMC Kajang alone for my medical check up. Kalau korang perasan, KPMC ni popular dgn shooting drama melayu haha. Honestly it was my very first time I went there and got treatment at non-government hospital. Actually I would prefer klinik kesihatan for my check up beca…

#79

Recently, I met a friend of mine and we were busy chatting like there's no tomorrow haha. He is one of my close friend. So many things we do talk about, random but more into heart-to-heart talk. Sound cheesy, isn't it? LOL. Too much issues, about our family, friends and even about our future life partner, jodoh thingy. Okay LOL again.

I even told him about my anxiety of this particular thing that bother me very well these past of few days. Dia pun sama, dah macam sesi kaunseling pulak rasanya.

I will find myself a complete idiot if I told here my kind of anxiety. But it's really happened anyway.

Bila aku cerita perihal aku tempoh hari, then he will be like "Asal aku tak tahu wey? Sampai hati tak cerita,"

Bukan tak nak cerita. Kadang-kadang, aku lebih memilih untuk pendam. I would shut my mouth, and keep it myself, rather than telling everyone. Hidup kita ada pilihan sama ada untuk bercerita atau tidak. Bukan semua orang suka dengar cerita kita.

We used to tal…

Oh my Rayaaa

Image
Haip!
Terlebih dahulu, izinkan saya mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin. Macam biasa, tahun ni beraya bersama keluarga tercinta di Jelebu, Negeri Sembilan. Takkan rumah mertua pulak haha. Selamat tiba di kampung, first time gua drive kereta manual secara illegal haha. Lesen P belum proceed lagi (by the time I'm writing this, I have already passed my JPJ test weee) Alhamdulillah, first day raya dapat berkumpul berjumpa ahli keluarga besar yang lain rasanya sudah cukup memadai. Untung ibu dan ayah sekampung ni. Tak payah pening nak balik mana dulu. Rasanya nak cari suami sekampung lah senang gitu ahahaha.
Duit raya? First time lah dalam hidup dapat less than RM100. Sadis! Tapi takpe, mungkin rezeki aku dalam bentuk lain. Biasalah bro, dah besar kan. Tapi, I student lagi kot. Haha.



Bersama nenek tercinta. Wan Esah namo eh. Aku tak tahu apa reaksi wan bila dia tahu aku bakal berhijrah ke Ganu sana. "Aposal jauh naa?" sambil buat muka pelik beliau.




Okay? Okay.

Image
How to start this after a long moment of 'silence'? Haha.

I hate myself when it comes to update my blog. Bukan malas, tapi setiap kali nak post mesti melilau check Facebook, YouTube, godek2 hard disk, tertengok movie. Last last hasrat nak update tu terkubur cam haremmmm.

Ok takde sapa nak dengar keluh kesah kiah dekat sini.

The moment has finally come. UPU result has been announced just now. My legs were trembling so bad, this uneasy feeling should be get rid off. The indescribable feeling was very intense! I was so scared and keep on wondering.

What if I don't get the offer?


Berbekalkan semangat ingin tahu dan keazaman yang tinggi,


Ganu mu tunggu aku datang!
Ya Allah, UMT jugak sudi terima insan yang hina ni haha. I go with my instinct and there you are. Alhamdulillah, I got my dream course and I'm happy for it. Perasaan tu kuat mengatakan "Entah2 UMT ni". I was crying all of sudden, tetiba peluk Ibu dari belakang (masa tu dekat dapur tengah masak haha) Aku …