You know you're insecure when..

Seeing people with luggages and backpacks,saying good bye and off for travelling!

 You know what I seriously need a vacation.

Homai, I wish I could go for a backpacking trip alone or with my friends, somedaay
or maybe right now? Being in such hibernate mode isn't too great after all.
Air Asia pulak tengah promo, betul-betul mencabar kesabaran gua.
Masalah sekarang, fulus aku ni memang menangis sikit lah kalau tengok bajet.
Bajet ciput tak bestlah nak shopping, nak buat back up bagai.
Aku prefer guna duit sendiri, walaupun rasa hilang macam tu je duit tu haha.
But wait, it's kind of satisfaction anyway. Sebelum final hari tu, ada jugak plan nak ke Singapore dan Langkawi. Tapi terpaksa cancel atas sebab-sebab tertentu cisss.
Plan itu diganti dengan menyelesaikan salah satu wishlist aku juga. As a reward to myself, alhamdulillah :D

Dulu family aku memang rajin jugak la bawa kitorang jalan-jalan. Best betul waktu sekolah dulu, dah sampai tempat jejauh even dalam negara je. Sabah dan Sarawak je tak sampai lagi ni.
Jealous jugak kawan-kawan ada yang dah sampai UK sana, Europe trip dan pergi umrah bagai.

Takpelah, rezeki aku belum sampai lagi.

I should do some saving (I really did it quite some time, it's a success) but this time around I have to push myself.

I'm going to make it *full of passion konon eleh nyampah*


Comments

Popular posts from this blog

Backpacking in Penang 2016 | #4CrackheadsInPenang Day 1

Backpacking in Penang 2016 | #4CrackheadsInPenang Day 2

Backpacking in Penang 2016 | #4CrackheadsInPenang Day 3