I'M STILL ALIVE!!!

Assalamualaikum.

November was the last post? Haha.

Selamat tinggal Banting untuk 12 hari. SAHAJA.
Here I am, away from college life for the time being. Lepas mengharungi kesibukan menghadapi ujian pertengahan semester 2, maka inilah peluang terbaik untuk diberikan kepada mata dan anak tekak. You got what I mean? :D

Currently I'm being active with some of the club organized by the student itself, which is contributed to my co-curriculum marks such as Photography Club, As-Saff,  Kelab Pengacaraan and Japan Club.
Surprisingly, my co-curriculum for this sem is Sepak Takraw. What the heck mayynnn?? Can't you imagine how a girl like me playing sepak takraw with confident for the first time in my life??!
Ah dunia menjadi gelap, konpem aku ponteng koko ah camni ceh macam berani je kennnssss -.- Tapi kan, best jugak tau. Yelah time koko jelah nak release tension pun. Jangan terkejut ah bila aku dah pandai lipat nanti wehehehe *tiup tudung*

Result PSPM 1, walaupun tak empat rata tapi alhamdulillah. Masih lagi di kolej meneruskan pengajian lebih kurang 2 semester lagi. Kau biar benar, dah UPS 2 baru nak update pasal result.

p/s : Copycat is just annoying. Emm :|

Comments

Popular posts from this blog

Backpacking in Penang 2016 | #4CrackheadsInPenang Day 1

Backpacking in Penang 2016 | #4CrackheadsInPenang Day 2

Backpacking in Penang 2016 | #4CrackheadsInPenang Day 3