Cerita cuti saya

Ah lantaklah tajuk entri sama dengan Fatin Liyana pun haha. My sem break was filled with these kind of program. Hoyeah!

Running Man



If you ask me what kind of variety show I'd like to watch other than Wipeout, I'll say it's Running Man! Haha. Jong Kook sparta tetap di hati. Cehh HAHA. Aku bengang gila dengan Sukjin. Tak tahu la dia memang sengal ubi atau buat2 sebab kesengalan dia tu sangat melampau selain Kwangsoo -,-

Aku nak Joong Ki yang comel ni masuk balik RM pleaseeeeeee~ Currently I'm following his latest drama, which is The Innocent Man, as Kang Maru. Ibu pun cakap dia comel HAHA.

Aku rasa Song Joong Ki dah bawa watak dia dengan cemerlang. Ekspresi muka dia kalau kau tengok kan.......cair mak.

To The Beautiful You
Saya peminat drama asal cerita ini, Hana Kimi. First time tengok, rindu gila nak tengok karakter Sano Izumi, Ashiya Mizuki dan Nakatsu. OST cerita ni semua best-best wa cakap lu :D
 Paling aku suka, Tae Yeon SNSD - Closer.

Versi Korea lagi romantik berbanding dengan versi Jepun. Kalau Jepun, banyak aktiviti hostel, setiap dorm tu nampak jugalah effort dalam bersaing. Kalau versi Korea, kureng sikit lah cuma banyak tumpu dekat pelakon utama je.

Rooftop Prince
This drama is damn funny y'know? At first, it was quite confusing. Tapi takde la sampai rasa tengok episod 1 lepas tu tengok episod akhir, seghupe tak yah tengok kan? Haha. Micky Yoochun memang sesuai bawa watak Putera Mahkota. Ending cerita ni sangat menyentuh hati, tipulah aku kalau aku tak nangis kan? HAHA. Tak sesia tengok sampai 20 episod. Park Yoochun jugak berlakon dalam latest drama dia, Missing You. Goshhh I want to watch it so bad!! But I don't have much time left, my sem break will be over soon. :'(


 I guess the director has seen his talent in Sungkyunkwan Scandal as a prince. Ada orang cakap kan watak perempuan pakai baju biru (in case if you're confuse :P) dalam gambar kedua tu macam aku? Hahahaha.
Sebab perempuan tu suka marah2 dan garang tak tentu pasal. 
Kwanghasam eh? -.-
*hentak kepala kat dinding*


Comments

Popular posts from this blog

Backpacking in Penang 2016 | #4CrackheadsInPenang Day 1

Backpacking in Penang 2016 | #4CrackheadsInPenang Day 2

Backpacking in Penang 2016 | #4CrackheadsInPenang Day 3