#1 Me and KMS

Assalamualaikum.

Aku sangat lah jarang dan teramat malas untuk keluar berjogging waktu petang. Or just take a stroll around college. Kerja memang berlambak dan tak ada masa. Petang2 tidur membongkang sangat nikmat ok?HAHA. Bila dah rasa lifeless sangat, main basikal, jalan-jalan usha budak-budak main untuk KAKOM tak pun tengok orang jamming. Itu pun baru dua kali.
Camera pula memang aku tak bawa ke kolej. Tapi sebab aku tak balik rumah lepas balik dari Broga dan sebelum cuti hari Malaysia, maka aku gunakan peluang yang ada untuk snap la apa yang ada kat kolej tu. Sangat tak best ok kalau tak ada langsung gambar dekat kolej kesayangan. :3

DSC_0100Surau As-Saff. Besar kan?

DSC_0101
“Korang, jom main tenis?”

page3
PARAMOTOR! Next post aku cerita k.

DSC_0104
Afaa adalah rakan tutor saya dan juga INSPIRIT! Fighting! Kebetulan dia baru habis wushu, so dia pun join kitorang berjalan-jalan menghirup udara petang KMS :D

DSC_0107
Ekin semangat apa entah. Ummi, Diyana dan Afaa
page4
Farahin, our KMS representative for KAKOM in women volleyball.

DSC_0129page4
From left, Afaa, Ekin,Syu,Diyana,Ummi,Nad and Pija the Second. Her name is just similar with me literally.

DSC_0136
Happily watching a bunch of kids were practicing on the track

DSC_0127page4
Sebenarnya KMS ni baru lagi, lebih kurang 3 tahun. Kiranya kitorang batch ke-3 untuk sesi 2012/2013, batch kedua untuk PDT sesi 2012/2013. Sebab itulah semuanya nampak macam baru je.
page2DSC_0168
HAHA. Stay awesome, classmates XOXO

Comments

emot said…
pija cara kau melompat masih sama macam dulu-dulu :)
Fizah Mohd Ali said…
gahahaha. itu je yang mampu aku buat :D. Rindu lettew :)

Popular posts from this blog

Backpacking in Penang 2016 | #4CrackheadsInPenang Day 1

Backpacking in Penang 2016 | #4CrackheadsInPenang Day 2

Backpacking in Penang 2016 | #4CrackheadsInPenang Day 3