Posts

Showing posts from September, 2012

#42 Paper Plane

Image
Assalamualaikum. 
 Quoted by one of  my friend.
Forget about the hectic days in my daily college life. I'm home now, about to reduce my stress through writing. Ya, dengan menulis bagi aku semua settle. Tulis assignment bukan release tension, itu suatu bentuk penyeksaan kepada tangan yang di paksa oleh nervous system untuk menulis. Tangan dan mata perlu kerjasama yang utuh bagai aur dengan tebing. T_T Kalau dekat kolej memang mustahil nak update blog kesayangan. Sebelum berkuak lentang atas katil yang tertera Hak Milik Kerajaan Malaysia, aku mesti tulis dulu atas kertas, dinding, sepatah perkataan pun jadi lah.
Something. Just. Came. Up.
Dulu lah, kita mungkin boleh suka sama suka, like puppy love these days till and shit happens. Lol. But, we're not a lovey dovey couple. Totally no-no. Sekarang, entah. People change, so do I. No, I mean both of us. Sebab kau pun berniat nak 'ikat' dia, parents korang pun dah tahu so I just move on. *flips tudung bawal* Whad…