Posts

Showing posts from June, 2012

A week in KMS

Image
Assalamulaikum peeps.

Aku baru pulang dari Kolej Matrikulasi Selangor (KMS) seketika selepas orientation week berakhir dengan jayanya. Ramai gila pelajar dia lebih kurang 1800 macam tu. KMS sangat B-E-S-A-R. Banting P-A-N-A-S gila. Orientation week sumpah best, tapi biasalah, sucks, hell, kena raging, semua ada. Janji lepaskan untuk tidur awal, last2 pukul 2 jugak aku tidur, bangun pukul 4. Haha. So macam-macam benda lah berlaku dekat sana. Masa first day aku sampai, memang berdebar jugak la sebab kena cari kawan baru kan.

Ex-SAAS yang lain semua datang lambat, aku sampai awal jugak la sebab nak elakkan jammed tu. Tapi pukul 8.30 aku sampai beratur masa pendaftaran pun dah panjang gila. And I met a new friend, Khaleeda or Kay. She's from Petaling Jaya. Quite nice, boleh ajak sembang, overall okay lah. Lepas settle pendaftaran, jumpa ibu dan ayah, ambil barang dalam kereta. Room mate aku sorang India, namanya Jeya. Aku tak racist okay, boleh je masuk dengan mana2 bangsa pun. Lagi s…