Sayonara

Waiting for mamak the ice-cream seller, he used to come at my grandma's neighborhood. Of course I want to buy the ice-cream lahh :P *haha tetiba, orang tak fikir apa pun lulz*

Kurang dari 24 jam lagi, aku akan melangkah ke satu fasa lain dalam hidup aku. Barangkali susah untuk aku lupakan kenangan dengan kawan-kawan yang sedia menemani diri ini tatkala aku jatuh dan kembali berdiri. Ah cukup novel tak ayat aku? Pffttt

Antara keterpaksaan dan kerelaan. Sukar nak gambarkan situasi aku sekarang. Maklumlah pertama kali duduk hostel. Pergi camping paling lama 4 hari je. Ceh! The feeling of anxiety, sad, excited, happy, just blends and become an unknown mixture. Somehow I hate it. I just feel bad of myself *facepalm*

Maybe its hard to let it go, but yeah, everything happens for a reason, right? <--Dah kenapa statement ni macam orang baru putus cinta LOL.

Say Hello to KOLEJ MATRIKULASI SELANGOR, Banting. 

There is it, I'm going to chase my dream. Allah dah bagi peluang dekat aku. Jadi, bersyukurlah. Mungkin dengan cara ini supaya aku dapat kejar cita-cita aku. 4 flat mesti dalam genggaman sayang pija bucuk-bucuk. Jangan memain lagi dah woi. Kata nak 4 flat? Buktikan anda boleh seperti orang lain, bukan seperti yang mereka sangkakan selama ini. :) Harap dapat kawan-kawan yang best sama gila-gilanya. Harap segalanya baik-baik saja ya. Semoga Allah sentiasa memberkati dan mempermudahkan urusan aku di sana. Amin.

To all my friends, I won't forget yougaisss lahhhh. Korang jangan lupakan aku pula. Or else...*asah pisau* All the best for your future undertakings okay! Jyeahhh :D


Tolong ya, doakan gua.

Comments

Popular posts from this blog

Backpacking in Penang 2016 | #4CrackheadsInPenang Day 1

Backpacking in Penang 2016 | #4CrackheadsInPenang Day 2

Backpacking in Penang 2016 | #4CrackheadsInPenang Day 3