The wedding

Hari Sabtu, lepas balik dari edufair dekat PWTC, terus pergi rumah maklang dekat Seremban sebab sepupu aku nikah hari tu. Aku sampai je, Angah ajak pergi Secret Recipe ambil kek. Kek dia cantik tapi edible image kat atas kek tu macam tak kemas sangat. Then, pergi kedai tudung kejap. Otw nak balik, dia kata dia nervous. I wonder, what if I were in her shoes? HAHA. Lagi menggelabah kot, yelah hari di mana kita menjadi yang halal buat si dia dan terbinanya sebuah masjid dalam islam kan? Sepatutnya bakal suami yang cuak, kita pula yang over. --" Dia drive laju gila main langgar je bonggol jalan sebab kena rushing nak bersiap apa segala lagi. Mungkin effect nervous sangat tu kot. Aku pun nervous juga, nervous sebab dia drive laju gila. Kereta Avanza pulak tu, semput nyah. T_T

Ok, aku pun macam malas nak cerita panjang2. Let the pictures speak for me hehehe :D
Farhan dan Fairuz during their solemnization

Ada rasa nak kahwin tak bila tengok gambar ni? Hahaha T___T
Maklang with her daughter, Angah Fairuz. Aku yang snap ni pun rasa nak nangis je sobsobs :')
Some of hantaran *Nina Ricci woot woot*
Photoshoot. *psst about 4 photographer for this wedding were using Canon as their main gear. Aku dengan Isya je team Nikon. =,=
Its Sunday. The wedding.
1- Fairuz and Farhan. 2- Faiz and Nora. 
Ok, yang pasangan kedua tu diaorang dah akad nikah minggu lepas.

Semoga kalian bahagia hingga ke akhir hayat. Amin.

Some of random family members. But Ain Sofea is considered as one of my family too. :)
The family.

Someone said,
"Lepas ni Pija pulak kahwin"

"WOIIIII!!~~"
 kemain lagi capslock aku.
The end.

Comments

Popular posts from this blog

Backpacking in Penang 2016 | #4CrackheadsInPenang Day 1

Backpacking in Penang 2016 | #4CrackheadsInPenang Day 2

Backpacking in Penang 2016 | #4CrackheadsInPenang Day 3