Ep. 2 : Saya dan Kerja



 a few minutes later...





 a moment later...




Nampak tak nampak tak mood swing tu? PMS tak lama lagi rasanya. --" Don't you see that, updating Twitter with apam polka dot seems food is my mood lifter. HAR HAR HAR.  ~(-_-~)(~-_-)~
Ehem, hajat untuk belanja family dinner sudah terlaksana. Next month will be Snogurt, insya Allah. :D

To Aida and Umi, seronok sakan hangpa hangout tanpa aku wuwuwuw dah la aku banyak gosip ni haha -,-. Sorry aku macam tak peramah sangat hari tu sebab aku tengah rush gila and layan customer ni minta buku banyak sangat lepas tu booklist dia main tinggal je so aku risau. Baguskan aku? HAHA. Eh,eh bos aku garang? Yang mana?
Pendek dan bermuka cerah, rambut skema - Itu bos aku. *kegilaan Pika dan Bah.
Atau bermuka cerah tetapi tinggi, rambut skema- Itu adik bos aku.
Atau yang bercermin mata dan tinggi, rambut lagi skema - Itu bapak dia.
Atau yang asyik berdiri dekat pintu masuk - Itu pak samad, merangkap guard kat situ. HAHAHAHA

Well, tempat kerja aku banyak drama. Sumpah, aku dah boleh buat drama bersiri time tu jugak. Diorang ni macam ikut mood sikitlah. Sometimes ok, tetiba naik angin tak tentu pasal. 
Memang pelik dan aku pun tak faham kenapa begitu. Adakah ini juga satu bentuk cabaran? 
Mungkin.

Comments

Aida ;D said…
family business ape -,-
Fizah Mohd Ali said…
Memang family business pun. Cina kan, biasalah.

Popular posts from this blog

Backpacking in Penang 2016 | #4CrackheadsInPenang Day 1

Backpacking in Penang 2016 | #4CrackheadsInPenang Day 2

Backpacking in Penang 2016 | #4CrackheadsInPenang Day 3