23 December 2011

#9

Entri sebelum aku balik kampung. Sudah sedia maklum bahawa tiada talian internet setibanya di sana, melainkan aku gigih lepak dekat bus stop depan sekolah (sebab ada wifi free, serius propa je lebih) dan kedai mamak no 8. Tak ada maknanya.
Semalam, keluar dengan Pika Azan. Tak jauh, metro je. Yelah, kita bukan budak KL. Tak lepak Pavillion.
LOL --" Minggu ni aku selalu keluar pulak. Jumpa Fariza dan Cat (Farah). Diorang apply Baskin Robin, tak tahulah dapat ke tak. Lepas tu, kitorang lepak sesama dengan Akmal dan Danial dekat food court. Gelak-gelak tak ingat dunia kejap (ok rindu masa ni, macam waktu sekolah pulak). Danial makin berisi comel kot HAHA.
Jumpa Wawa yang gigih bekerja sekarang, bagi birthday present dekat dia. Aku dan Pika apply Czip Lee, bulan 1 nanti start. Alhamdulillah. :)
Memperkenalkan, Pika Azan dan Leko-Leko! Hahaha.

Woohoo, i'm gonna work hard for it! Dah sebulan cuti, money tak masuk, sumpah kering wa cakap lu. Goodbye Forever 21, Uniqlo, Dorothy Perkins and Roxy. u_u Kalau ada jodoh kita jumpa lagi. 
Next, another good news,

Kbai.

No comments: