Posts

Preparation of Trip to Seoul, Korea | Summer 2018

Image
I can't believe I am actually writing about this haha. Dah seminggu balik dari trip #CuzzieEscapeToSeoul kasi hashtag satu kaley hahaha. Three words to conclude, SEOUL WAS AWESOME. Rasa macam tak nak balik wehh! Tapi hujan emas di negeri orang, hujan batu di negeri sendiri wakakaka. Seperti yang dijanjikan, aku nak tulis pasal to-do-list for our trip recently walaupun dah berapa puluh blog cerita benda sama sebelum pergi sana, then baru cerita satu satu sebelum aku ingat2 lupa. On tak on? Tapi trip ni lebih kepada trip bajet, bukanlah bajet sangat tapi mampu. Ini bukan entry pasal 'Gadis ni travel ke Korea dengan hanya 1200 sahaja'. Pebenda lah kan. Fyi, semua benda dari booking flight tix, accomodation sampai habis aku yang settle sendiri, cousin aku tinggal bayar je haha.

1) Flight ticket.  -Aku start survey tiket masa Air Asia Free Seats. Actually sebelum free seats lagi dah survey, tapi tak kena dengan bajet dan masa. Nak pergi time spring, tengah intern pulak masa tu.…

#116

Image
Tetiba aku terasa nak menulis. In fact have so many things to write yet so little time. For the first 6 months of 2018, I have completed 3 my lifetime resolutions so far. Let's squeeze everything into an entry, shall I?

3 Kisah Pendek

Ya Allah, save me from myself.

Kisah 1:

Pemilik hati ini adalah Allah.
Allah juga ciptakan perasaan berbolak balik, namun siapalah aku untuk melawan rasa ini.
Aku lebih percaya dengan instinct sendiri.
Salah aku kerana aku memberi peluang.
Sepatutnya aku lebih berhati-hati, bukan tunduk pada si pemerhati.


Kisah 2:

What do you want from me, actually?
Masing-masing ada kehidupan sendiri, live it at your own pace.
Aku mohon, jangan kembali lagi.


Kisah 3:

Setiap hari aku titipkan doa agar Allah hadirkan aku orang yang baik-baik disekelilingku.
Jauhkan aku dari kemungkaran, hadirkan aku bahagia dengan cara yang sebenar-benarnya.
Kalau ada benarnya jodoh kami berdua, dekatkan.
Jika sebaliknya, maka jauhkan.
Jauh disudut hati, masih lagi mengharap pada yang satu.
Entah mengapa masih kuat perasaan dia juga menunggu aku.
Entah bila pengakhiran penantian ini.
Bagaimana konklusi nanti?


Semoga dia masih sedar kewujudan aku.
Yakin padaNya, kerana Dia adalah sebaik-baik perancang.

8 tahun lepas dan m…

Hola Final Semester!

Image
Guys I'm finally in final semester!!!

It's not easy to be at this level I told ya. Had to go through all sorts of hardship which makes me who I am today.
Now struggling for my final year project. I keep my finger cross not to flunk in this final semester, its a big NO.
I have went through so many things, wanna share my stories but never mind, I better keep it to myself lah hahah.
U better do it well, I mean really well! Godspeed.

And.....

Something big is coming real sooooon.

I'm counting days now since I've grabbed 2 seats during Free Seats Air Asia (thanks AA, u just made my dream become reality even tho its not the time yet) to.............

*drumrolls*

Somewhere that I've always wanted to be there cuz its on my bucketlist!!!
Kalau dah tekad nak pergi, memang kena pergi.
My passport literally hungers for another stamp of another country. 
This alter ego of mine always dying for another adventure, thus I challenge myself!
Sadly, the crackheads (read: my 3 awesome …

Broken

Have u ever felt u r the loneliest person in the world?
I can feel some of my close buddies are slowly ditching me, which makes me feel unwanted at certain time. It saddens my heart.
Mungkin sbb selama ni dia tempat aku mengadu segala hal.
I guess this is the time for me to deal with reality, where people spend most of their time with their soulmate, just to be in the path and dream they want to work it on, while me...
I only have my family. That's it. I have to be clear that different people have different journey.
Most of my friends already have their own so-called life partner. Sebab tu kot aku rasa aku ni 'sorang2'. Aku rasa aku dah tak diperlukan sebab masing2 dah berpunya.
Hanya diperlukan bila ada masalah je.
I am a loyal person. I value my friendship with mutual trust to each other and never cross my mind to break them apart.
But I can sense the distant friendship that not used to be that good anymore. I don't wanna waste my time for some people that would make…

Life update

Image
*ambik bulu ayam, tiup habuk*
Ye, blog ni berhabuk sungguh. I ditched this space of mine because my life forced me to do so.
Sekarang ni aku tengah final exam. Tinggal satu paper lagi je, Philosophy of Management. Habis je paper Sensory Evaluation, aku rasa macam nak tidur untuk beberapa hari. Please wake me up on 20th May. Because I got last paper on that day and I'm now counting days to be back home. Padahal study week baru je balik sebab sambut puasa dengan family. Semester 6 ni paling banyak balik rumah kot haha. Dalam tempoh 4 tahun, ni first time rasanya dapat sambut 1st Ramadan dekat rumah. Wallahi that feeling :')

I honestly cannot wait to be at home again. Sebabnya, banyak sangat benda kena tempuh masa minggu2 terakhir sebelum habis semester. I am now currently working on my ongoing Final Year Project until December 2017. First time tak tidur 2 hari siapkan proposal writing utk fyp aku. Stress buat FYP, pasang lagu raya walaupun masa tu puasa belum start lagi. Exagger…

#111

"Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that! I'm always gonna love you no matter what. No matter what happens. You're my son and you're my blood. You're the best thing in my life. But until you start believing in yourself, ya ain't gonna have a lif…